Torben Trapp bliver ny salgschef

Torben Trapp salgschef

Et velkendt ansigt i det fynske erhvervsliv, Torben Trapp, er i dag, mandag den 13. august, startet som salgschef hos Jarlgaard & Næss.

Torben har arbejdet med løsningsorienteret salg i mange år, såvel på det strategiske som det operationelle område, hvilket er kompetencer som Jarlgaard & Næss glæder sig til at få glæde af.

Ligeledes er Torben et yderst velkendt og respekteret ansigt i det fynske erhvervsliv, med et særdeles stort netværk. Et netværk som er opbygget over en årrække, via Torbens behagelige personlige egenskaber og relationsskabende adfærd.

”Jeg har kendt Torben i en længere periode fra diverse erhvervsnetværk, og da samarbejdet med min tidligere partner stoppede, var det nærliggende for mig at tage en dialog med Torben omkring mulighederne for at tilknytte ham til virksomheden, hvor jeg ser et perfekt fit.

Vi både vil og kan mere end at sælge kopimaskiner til erhvervslivet. Vi står for kompetent og ærlig rådgivning inden for multifunktionsprintere, interaktive whiteboards og med den nye persondataforordning fokuserer vi ligeledes på virksomheders dokumenthåndtering. Derfor ønsker vi at være vores kunder sparring- og samarbejdspartner, hvor vi skaber simple, effektive og værdiskabende digitale løsninger. Her passer Torben perfekt ind til at udvikle relationen til nye som eksisterende kunder, såvel som til at udvikle virksomheden qua hans tidligere erfaringer”. – Lars Jarlgaard

Snuden tilbage i salgssporet

”Jeg har i en lang årrække beskæftiget mig med salg og rådgivning i forskellige sammenhænge og inden for forskellige brancher. Efter en afstikker til Odense Kommune som virksomhedskonsulent og senest et smut forbi rekrutteringsbranchen, er jeg nu tilbage på ”salgssporet” hos Jarlgaard & Næss.

Jeg har gennem flere år kendt Lars, og glæder mig rigtig meget til at hjælpe ham og resten af virksomheden med at udvikle dens potentiale. Jeg er på ingen måde bange for at blive kategoriseret som ’kopimaskinesælger’, for såvel mine egne som Jarlgaard & Næss’ værdier bygger på ærlighed, kompetence og værdiskabende relationer. Derfor glæder jeg mig bare meget til at komme i gang med de spædende opgaver og udfordringer der venter, og ikke mindst til at servicere eksisterende og nye kunder.”Torben Trapp